Mia de Neergaard kommer till Göteborg och Attityd Coaching

Hej allihop,

Mia de Nergaard.jpg_thumb_800x800

Visst är det härligt att vi går mot en ljusare årstid? Själv ser vi lite extra fram emot denna vår eftersom Mia de Neergaard kommer till Göteborg och delar med sig av såväl sin föreläsning, workshop som individuella sessioner. Kan knappast bli bättre. Perfekt att tanka energi och komma i form även emotionellt inför våren. Nya insikter, glada skratt och djupgående terapier med bl a EQ-metoden, med hjärtat i fokus, som hon själv har utvecklat och instruerat i. Du lär dig släppa taget om gamla begränsningar, läka gamla cellminnen och låta magin och glädjen flöda i livet.

– Föreläsning: ”Från tristess till passion” 30 mars kl 18.30-21.00, Kungsportsavenyn 10. Boka biljett och se mer info nedan.

– Coachande individuella samtal som lyfter, stärker och befriar 31 mars på Attityd Coaching, Vasaplatsen 3. Bokas på email eller telefon enl nedan (OBS! Endast fåtal platser).

– Workshop ”EQ-life New Inside”, kurs med verktyg för livet den 1-2 april. Kl 09.30 – 18.00 på lördag och kl 09.30 – 17.00 på söndag på Attityd Coaching, Vasaplatsen 3. Boka biljett och se mer info nedan.

Ni kan boka varje event var för sig, men om ni väljer att boka alla tre tillfällena samtidigt lämnas 400 kr i rabatt. Bokas på mail eller telefon. Se nedan.

Mia de Neergaard är bl a känd för sina inspirerande och livstransformerande utbildningar och event och förekommer ofta i media. Läs mer om Mia på http://www.miadeneergaard.com/ eller
www.humanpotential.se.

Varmt välkomna till några utvecklande dagar som förändrar på djupet!

 

Mer om föreläsningen:

Upplyftande föreläsning på fullt allvar. Kan ett gott skratt förlänga livet? Går man ner i vikt av att skratta? Hur gör man för attt inte ta sig själv på så stort allvar? Detta är några av sakerna du får veta mer om under föreläsningen.

Kvällen präglas av varm energi, skratt och igenkännande aha upplevelser. Mia delar personliga motgångar och hur man kan vända besvikelser och missar till medgångar. Hur kan du skapa postiva gläjdevanor som ger ringar på vattnet till andra. Vi avslutar med en positiv gläjde Meditation som får kroppen att le av tacksamhet.

Det här är en föreläsning som är fylld av mening och livsglädje! Boka biljetter här!

Göteborg 30 mars

 

Mer om kursen:

Kursen ”Mitt Bästa Jag” En kurs som ligger Mia varmt om hjärtat om vår insida och hur vi kan få den att lysa ännu mer.

Hel på insidan
En kurshelg där du får insikt om hur gamla program och cellminnen påverkar oss idag. Du får lära dig hur du försonas med dig själv, läker lagrade känslor och upplevelser. Det gör det lättare att vara dig själv och skapa det du vill.

Den viktigaste relationen är den du har med dig själv. Under två dagar får du lära dig mer om:
– Nycklar till självkänsla och självkärlek
– Hur man släpper oförätter, inre hinder och läker konflikter
– Öka kontakten med din inre kompass

1-2 april i Göteborg.

Välkommen på en kurs som påverkar dig här och nu och resten av ditt liv. Boka kursen

 

Mer om individuell caoching

Vill du ha individuell coaching med samtal som stärker och lyfter den 31 mars så boka på mail eller ring

info@humanpotential.se
mia@miadeneergaard.com
Telefon: 040 – 45 61 02 eller 0708 152278

 

En inblick i Enneagrammet

Attityd_Coaching_207Under den här kvällen får du bekanta dig med den psykologiska modellen Enneagrammet. Du får lära dig hur den är uppbyggd och du får en genomgång av de olika personlighetstyperna och deras livsstategier. Enneagrammet är en fantastisk modell som vi kan använda för att få bättre självkännedom, bli en bättre ledare och för att förstå människorna omkring oss.

När: Efter förfrågan.
Var: Attityd Coaching, Vasaplatsen 3, Göteborg
Föreläsare: Jennie Ricci
Pris: 250 kr inkl moms för privatpersoner (exkl moms för företag)
Skicka en intresseanmälan till jennie@attitydcoaching.se.

Enneagrammet introduktion (ingen förkunskap krävs)

Att lära sig Enneagrammet leder för de flesta till en positiv förändring i det vardagliga livet – man möter andra med större förståelse och medkänsla och ser sin egen storhet och potential. Man får också verktyg för hur man kan arbeta med sin personliga utveckling. Här får du både teoretisk och praktisk kunskap om Enneagrammet. Vi går igenom vissa viktiga avsnitt i teorin och genom övningar i olika konstellationer lär vi oss om oss själva och andra.

Då du anmält dig till introduktionsdagen mailar vi en kortfattad beskrivning av Enneagrammet till dig som du bör ha läst. Om du dessutom läst boken Enneagrammet och de nio livsstrategierna så är du väl förberedd och får maximalt utbyte av dagen.

När: Efter förfrågan.
Var: Attityd Coaching, Vasaplatsen 3, Göteborg
Föreläsare: Jennie Ricci, personlig coach på Attityd och utbildad i Enneagrammet.
Pris: 995 kr inkl moms för privatpersoner (exkl moms för företag) för heldagskurs inkl kompendium och fika på för- och eftermiddagen. Lunch äter vi tillsammans någonstans på stan i de mysiga kvarteren runt Vasaplatsen och var och en betalar sin lunch.
Skicka en intresseanmälan till jennie@attitydcoaching.se.

Om du har frågor kontakta Jennie på jennie@attitydcoaching.se.

MINDFULNESS – att leva livet mer här och nu

Föreläsning/Workshop – Datum ej bestämt

Vad är mindfulness? Varför använda mindfulness? Hur kan jag använda mindfulness​?

Nyfiken på mindfulness och hur du kan använda det? Då är detta en workshop för dig. Vi går igenom svaren på ovanstående frågor och dessutom så guidar jag gruppen igenom några grundläggande övningar inom Mindfulness och ni får lära er verktyg att använda i vardagen.

​När: Datum ej bestämt
Var: Attityd Coaching, Vasaplatsen 3, Göteborg
Föreläsare: Jennie Ricci, personlig coach på Attityd och är certifierad mindfulnessinstruktör genom Mindfulnesscenter och Ola Schenström.
Pris: 350 kr inkl moms för privatpersoner (exkl moms för företag)
Anmäl dig här eller via mail namn+adress+telefonnr till jennie@attitydcoaching.se

Anmälan är bindande och maxantalet för en grupp är 10 personer.

För  mer info hör av dig till Jennie på jennie@attitydcoaching.se. VÄLKOMMEN!