ANNICA WALLIN

783WDGTXCYBYCYMCMJ0-BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px

Attityd_Coaching_005Skapa plats att vara du

Jag hjälper dig till bättre relationer – med dig själv och med andra. Här ser du några av de saker jag arbetar mest med:

• Självkänsla (självförtroende, egenvärde och inre dialog)
• Relations problem (par, vänner, arbete, föräldrar , syskon osv)
• Familjerådgivning ( kommunikation och samförstånd)
• Parterapi ( Äga problemet tillsammans, förståelse och förändring)
• Oro, ångest och fobier (katastrof tänk, kontrollbehov)

Boka tid direkt eller kontakta mig via kontaktformulär, mail eller telefon.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Energitjuvar
Har du någon runt omkring dig som tar din energi? Någon som gör dig trött, får dig att må dåligt, som inte lyssnar på dig, kränker dig, ger dig dåligt samvete?

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med vad man kan kalla energi-tjuvar. Energitjuven finns överallt i alla sammanhang och kan vara vem som helst: en partner, ett syskon, en vän eller kollega. Han eller hon bekräftar sig själv genom att nedvärdera andra och suger på så sätt energi ifrån dig.

Narcissism
Du träffar en fantastisk person, som har allt du kunnat drömma om. Men snart började konstiga beteenden komma. En narcissist kännetecknas av bristande självkännedom, hävdelsebehov och ett överdrivet behov av att vara i centrum. Han eller hon är manipulativ och brister i empati.

Kanske slår du bort det, men det blir bara värre. Det är lätt att snärjas i ett nät av den andres förvanskade verklighetsbild och vänja sig vid skam och kränkningar. Efter en tid känner du dig så nedbruten att du börjar leta fel hos dig själv.

Jag kan hjälpa dig att bryta processen. När vi granskar tidigare erfarenheter av narcissism ser vi hur de egna reaktionerna bidrar till situationen. Insikter som ger dig förmågan att skydda dig själv.

Familjerådgivning
Varje familj med sin unika sammansättning genomgår olika generella kriser och utvecklingsfaser. Det kan gälla stora omställningar såsom skilsmässa eller handla om gamla oförätter som legat och pyrt.

Dålig kommunikation mellan familjemedlemmarna skapar missförstånd, ilska och besvikelse. Tystnad, att inte prata alls kan också leda till problem. Rätt hjälp gör det lättare att komma vidare. Jag arbetar med hela eller delar av familjen för att lösa problem och bemästra svåra livssituationer.

En bra relation känns hälsosam, positiv och energigivande.
Du kan gå igenom checklistan här nedanför och betygsätta din relation.

Får du:
1 Uppskattning
2 Uppmärksamhet
3 Beröring
4 Omtanke
5 Lojalitet
6 Respekt
7 Intimitet
8 Humor
9 Trygghet

Jag arbetar även med SKYPE, vill du veta mer om mig, gå gärna in på min hemsida: www.annicawallin.se SKYPESAMTALSTERAPI www.skype-samtalsterapi.se Parterapi – Göteborg

Telefon: +46707432398 Mejl: annica@attitydcoaching.se Annica Wallin AB
Attityd_Coaching_068