COACHING

Attityd_Coaching_542
Behöver du hjälp att komma vidare?

Prioritera i alla måsten? Hitta dig själv? Vill du ge ditt förhållande och dig själv en ny chans? Känner du att du läcker energi?

Välkommen till oss på Attityd Coaching. Här erbjuds professionell coaching (chefscoaching, individuell coaching och gruppcoaching), samtalsterapi (enskild, par eller grupp), mindfulness, kurser, föreläsningar och workshops.

Vi utgår ifrån var du står idag och vart du vill komma. När du fokuserar på det enda du kan förändra – dig själv – kommer resultaten. Mindre stress, mer kreativitet, bättre självkänsla och ökad medvetenhet.

Annica och Jennie
Vi som står bakom Attityd Coaching heter Annica och Jennie och är båda erfarna coacher men har lite olika inriktning. Annica arbetar bland annat med parterapi och är expert på narcissism och energitjuvar. Jennie är inriktad på stresshantering, livsstilsförändringar och personlig utveckling.

Enskild coaching, parterapi eller coaching för grupper.
Coachingen kan gå till på lite olika sätt. Vi arbetar båda med enskilda samtal, parsamtal och grupper. Ibland kan det vara givande att träffa andra i samma sits så det händer att vi arrangerar sådana möten. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag.

Coaching och samtalsterapi på distans
Bor du i en annan stad, utomlands eller av någon annan anledning inte kan ta dig till oss på Vasaplatsen 3 i Göteborg? Ifall det passar dig bättre kan vi coacha över Skype eller på telefon. Här kan du läsa mer om hur det fungerar i praktiken. (ev. länk till infosida om Skype) Du bokar tid som vanligt genom att använda boka-knappen, maila eller fylla i kontaktformuläret.