JENNIE RICCI

Läs mer om mig på www.jenniericci.se

Attityd_Coaching_137

När det är dags för förändring

Känner du att du har kommit till en punkt i livet när det måste till en förändring på ett eller flera plan? Frågan är bara i vilken riktning? Och hur du ska väcka din lust och din drivkraft? Jag hjälper dig utifrån var du är med bland annat:

 • Självkännedom, självkänsla, självförtroende
 • Stresshantering och utmattningproblematik
 • Prestation och prestationsångest
 • Negativa tankar
 • Arbetsrelaterade oroblem
 • Oro och tankefällor, exv katastoftänkande, tänk om och övertänkande
 • Kontroll (dock inte OCD)
 • Drömma, sätta mål, realisera och uppnå målen
 • Från problem till lösning
 • Struktur ex planering, prioritering
 • Mindfulness783WDGTXCYBYCYMCMJ0-BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px

Boka tid direkt eller kontakta mig via kontaktformulär, mail eller telefon.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

När du känner att du inte riktigt fixar livets motgångar själv

Jag vill att det ska vara lika naturligt att gå till en coach eller samtalsterapeut när livet skaver som det är att gå till en personlig tränare när fysiken inte är den vi önskar. Ännu bättre är om vi tar chansen och jobbar med oss själva redan innan det gått så långt att vi mår riktigt dåligt.

Du är värd det du drömmer om

Jag vill inspirera dig till att ta steget eller stegen till den förändring som krävs för att må bättre, leva det liv du önskar, jobba med det egentligen vill, uppnå de mål du drömmer om, känna att du är den person du vill vara. Eller hitta de där drömmarna som ligger djupt begravda under rädsla, dålig självkänsla eller misslyckanden. Eller bara få lite lugn och ro.

Personlig utveckling är en otrolig resa. 

Att bli medveten om din attityd är grundläggande för din personliga utveckling. Attityden till dig själv, till dina nära, till jobbet, till problem, till livet etc. Listan kan göras lång. Det är oftast vilken attityd vi har, som påverkar hur vi känner och hur vi beter oss. Och vilka resultat vi får. Då menar jag inte enbart resultat såsom i prestationer utan främst hur vi mår, hur vi känner oss, hur vi tänker och vad vi uppnår av det vi vill.

Det första steget är att inse hur mycket vi faktiskt kan påverka och förändra själva… Genom att medvetandegöra den inre och yttre kommunikationen kan vi börja förändra vår attityd och på så vis också vårt beteende och vad vi får ut av livet.

NLP, mindfulness och Enneagrammet

Människors livshistorier och personlig utveckling är för mig oerhört spännande. Hälsa, idrott och träning är också ett stort intresse. Jag har arbetat med coaching och samtalsterapi i tio år, är certifierad NLP Master Practitioner, diplomerad samtalsterapeut, mindfulnessinstruktör och har en kandidatexamen i företagsekonomi. Dessutom coachar, föreläser och utbildar jag i Enneagrammet, en personlighetsmodell som ger nya perspektiv på förändring utifrån vem du är.

Jag arbetar även med SKYPE/FaceTime. Vill du veta mer om mig, välkommen in på min hemsida: www.jenniericci.se. Följ också gärna min blogg där jag delar med mig av artiklar och tips.

Telefon: +46706555977 Mail: info@jenniericci.se

Ricci Coaching AB